Kantoorbeplanting Meet and C Gorinchem

Over van Meet and C

Wij gaan verder dan het verhuren van werkplekken en -ruimtes!

Meet and C is de perfecte hedendaagse combinatie van een bedrijfsverzamelgebouw, sociëteit en vergaderlocatie in een. Jouw thuisbasis waar gastvrijheid, service en faciliteiten samen komen. Op abonnementsbasis beschik je over een werkplek, een eigen vaste werkplek of een compleet gefaciliteerde projectruimte. 

Interieurbeplanting

In het bestaande pand dicht in de buurt van het station van Gorinchem is Meet and C gevestigd, de ruimtes in het kantoor geven een plezierige werksfeer en zijn uitermate geschikt voor interieurbeplanting. Er is gebruik gemaakt van een strakke vorm kunststof plantenbak van Natures green. Er zijn verschillende hydrocultuur planten geplaatst waaronder de Dracaena 'Janet graig', Ficus microcarpa en Ficus moclame. Ook zijn er plantenbakken in opdracht van Van Groene Huize interieurbeplanting op maat ontworpen zodat deze precies aansluiten bij de tafels. De plantenbakken zijn voorzien van verzonken zwenkwielen zodat ze gemakkelijk te verplaatsen zijn.

Planten afscheiding  Plant op sokkel Planten graffiti

   


 

Interieurbeplanting van Wijngaarden Marine Service B.V.

Over van Wijngaarden

Een bedrijf met een ervaring van meer dan 40 jaar in de navolgende diensten:

  • Verhuur van sleepboten / werkboten
  • Verhuur van vletten / werkboten  
  • Sleepvaart tbv zee, kust- en binnenwateren
  • Assistentie / bevoorradingsdiensten

De vaartuigen van Van Wijngaarden Marine Service B.V. verzorgen, wereldwijd, de dienstverlening t.b.v. baggermaatschappijen, maritieme constructiebedrijven en offshore projecten.

Kantoorbeplanting

Het nieuwe pand (2015) in Boven Hardinxveld (Gorinchem) waarin Van Wijngaarden is gevestigd is uitermate geschikt voor beplanting, dit komt door de vele ramen en plafonds. Er is gebruik gemaakt van een strakke vorm kunststof plantenbak van Natures green. De hydrocultuur planten Dracaena 'Janet graig', Ficus microcarpa en Rhapis excelsa.

Kantoorpand Planten in kantoor Plant Rhipsalis

Ficus lyrata Kantoorbeplanting Dracaena Beplanting in kantoor

 

 


 

Kantoorbeplanting HCA Project Supportlogo Hca

 

Over HCA Project Support te Rotterdam

HCA Project Support blinkt al meer dan 10 jaar uit als internationale uitzendorganisatie en is gespecialiseerd in het vervullen van vacatures in de technische sector.

Kantoorbeplanting

De ruime kantooromgeving moest opgevuld worden met beplanting, zodat de ruimte een 'groene' uitstraling kreeg. Belangrijk was om overzicht te behouden maar de ruimtes kleiner te maken. De plantenbakken zijn van Natures Green o.a. Largo 50x50x51h en Phoenix 41x41x76h

  Ficus moclame Kantoorplant Scheflera Dracaena kantoorplant

 

 


 

ZijnZorg Geldermalsen

 

Over ZijnZorg - Christelijke hulpverlening

Wij bieden pastorale begeleiding en relatiecoaching. We verzorgen ook trainingen, bijvoorbeeld voor pastoraal werkers. Voor wie hulp zoekt vanuit een christelijke basis, bieden wij begeleiding voor mensen die zijn vastgelopen en coaching en hulpverlening voor christelijke families en echtparen.

Van Groene Huize heeft prachtige planten neergezet in onze praktijk in Geldermalsen. Dit draagt fijn bij aan een mooie sfeer in onze werkomgeving.


 

Hotel-brasserie STROOM Rotterdam

 

Over Hotel-brasserie STROOM

Dit is geen standaard hotel, restaurant of bar. STROOM Rotterdam is anders, eigenwijs. STROOM is een stijl van leven. Hier ben je vrij - niets hoeft of moet. STROOM is de leukste landingsbaan van een bruisende stad, een verrassend hotel met een eigenzinnige huiskamer gecreëerd in een voormalige energiefabriek.

Je mag alles bij ons in huis opeten, of lekker meenemen naar je volgende plek. Bij ons ben je vrij. Hier ben je thuis in jouw urban huis. Voel de energie! Ontdek het nieuwe Stroom op de Lloydpier in Rotterdam.

STROOM over Van Groene Huize interieurbeplanting

Edwin van der Meijde, eigenaar hotel-brasserie STROOM Rotterdam:

'Het persoonlijke advies van een bevlogen groenspecialist maakt de samenwerking bijzonder. Van Groene Huize ontzorgt ons als ondernemers. Het bedrijf is in staat de verwachtingen te overtreffen. Onze gasten reageren erg positief op de sfeer en wij hebben geen kopzorgen meer over het groen in onze bedrijven'.

    Groene wand Stroom Kamerplant Hotel Stroom Hangplanten Hotel Stroom